Contributie

VBO Makelaar heeft een transparant en 'All in' contributietarief. Met 'All in' en transparant wordt bedoeld dat er achteraf geen onverwachte extra kosten aan u doorbelast worden. U weet dus van te voren exact waar u aan toe bent.  Denkt u bij extra kosten bijvoorbeeld aan bijdrages voor software, bijdrages per geplaatst object, enz. enz.

Daarnaast besteedt VBO Makelaar veel tijd en aandacht aan het leggen van samenwerkingsverbanden, waarbij het uitgangspunt is (aanzienlijk) financieel voordeel voor haar leden te bedingen. Enkele voorbeelden zijn de afspraken met een beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar, korting op PE-bijeenkomsten enz. Uiteraard wordt de lijst met samenwerkingsverbanden steeds verder uitgebreid om zoveel mogelijk voordeel voor u te creëren!

De accountmanagers van VBO Makelaar maken graag een vrijblijvende afspraak met u om een voorstel op maat te maken, rekeninghoudend met uw wensen, voorkeuren en situatie.

Hieronder treft u een overzicht van de contributietarieven voor 2019. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en eenmalige entreegelden voor de secties.

 

 

Lid worden